Rebra Schilderwerken

Service en kwaliteit voor uw schilderwerk

Schilderwerk van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Daar staan wij voor. Van ons kunt u dus een nette oplevering verwachten. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Bij ons heeft u dus te maken met één vast contactpersoon. Uiteraard komen wij graag een keer persoonlijk bij u langs om u meer informatie te verlenen.

 

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Voor zowel schilderwerk als renovaties, maken wij samen met u duurzame keuzes voor de lange termijn. Dit doet u met een vast contactpersoon. Zo krijgt kwaliteit bij ons een persoonlijk tintje.

Rebra Schilderwerken heeft ruime ervaring in de schildersbranche en onderhoudsbranche, voor zowel particulieren als bedrijven. Ons schildersbedrijf is voornamelijk actief in Midden Nederland maar ook landelijk en zelfs daar buiten. U kunt bij ons schilderbedrijf terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Van schilders tot stucadoors, voor kleine en grote projecten. Bekijk het overzicht op onze dienstenpagina. Desgewenst schakelen wij een netwerk van specialisten in.

 

Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking.