Rebra Dienstverlening

Onze diensten

Airless spuitwerk

Airless spuitwerk is de nieuwste verftechniek voor een superstrak eindresultaat. Terwijl bij texen/sauzen (traditioneel schilderwerk) de aanzet van de roller altijd zichtbaar blijft (zelfs bij professionele schilders), zorgt airless spuitwerk voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is.

 

U kunt airless spuitwerk toepassen op verschillende oppervlakten: op stucadoorswerk, maar ook over spackspuitwerk, spachtelputz, systeemplafonds en zelfs over bestaand schilderwerk. Een bijkomend voordeel is dat de structuur van het oppervlak, bijvoorbeeld bij schuurwerk, behouden blijft.

 

Airless spuitwerk levert keer op keer een fraai en gelijkmatig resultaat.

Hoe werkt airless spuiten?

  1. De pomp zuigt de verf op, waarna deze onder hoge druk door een zeer kleine opening uit het pistool wordt geperst.
  2. Door de verf onder hoge druk te vernevelen wordt het in minuscule druppeltjes verdeeld.
  3. Door de druppeltjes met een kracht van maar liefst 190 bar op het oppervlak te drukken, smelten de minuscule deeltjes samen en ontstaat een mooie egale verfverdeling.

Vanwege de hoge vloeistofdruk kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Voor Airless spuiten is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van airless spuiten is bovendien is elke gewenste kleur mogelijk.

Neem voor airless spuitwerk contact met ons op.

Onderhoudsschilderwerk

Binnen het totale servicepakket van Rebra Schilderwerken neemt het onderhoudsschilderwerk een prominente plaats in. Niet alleen is Rebra Schilderwerken sterk in de uitvoering, maar ook in de advisering met betrekking tot de beheersbaarheid van het onderhoud op lange termijn. In dit kader bieden wij service op maat. In de vorm van meerjaren onderhoudsschema’s staan wij garant voor een lange levensduur en een perfect behoud van onroerend goed en andere objecten.

Schilderwerk

Oplosmiddelarme verf is beter voor uw woon- en werkmilieu. Binnenshuis wordt er sinds 1 januari 2001 alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen verven. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Het is ook beter voor de gezondheid van de schilder.

 

De kwaliteit van het schilderwerk is als vanouds; dáár kunt u op rekenen. Op de lange termijn wint oplosarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behang en kunnen wij leveren in legio kleuren en dessins. Hiernaast behoort glasweefsel tot onze diensten op dit gebied. Dit is een relatief onbekend middel dat toch steeds meer ingeburgerd raakt. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na applicatie overgesaust met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinigbaar.

Glas

Glaszetten is een kunst op zich. Wij hebben gespecialiseerde glaszetters die u van dienst kunnen zijn. U kunt kiezen uit vele glassoorten die u vooraf kunt bekijken. Tevens is het mogelijk om kozijnen, ramen, deuren etc door ons te laten leveren en plaatsen.

 

Binnen ons netwerk werken wij samen met gespecialiseerde vakmensen die dit kunnen voltooien.